Over ons

Een groeiend familiebedrijf

In 1950 begon Johannes Bron aan zijn missie om zo veel mogelijk plekken te verbeteren door het plaatsen van zijn zelf ontwikkelde Broncorrector.

Zelf is Johannes gedwongen geweest om te denken in een anders dan gangbare richting. Vele problemen in de tuinderij zouden oorzaak hebben in de aanwezigheid van zogenaamde “aardstraling”. Een verzamelnaam voor allerlei verstoringen die vanuit de bodem actief kunnen zijn.

De kennis en ervaring opgedaan door uitvoerig testen in de eigen tuinderij heeft Johannes onderweg gebruikt en uitgebouwd. Omdat alles wat leeft gebaat is bij een leefomgeving in balans, heeft het werk zich op een natuurlijke manier uitgebreidt naar alle mogelijke sectoren.

Gedragen door resultaten in zowel de veehouderij, akker- en tuinbouw als mede de particuliere sector heeft het bedrijf een groei door kunnen maken tot een florerend familiebedrijf.

Inmiddels is de derde generatie werkzaam binnen het bedrijf, waarmee de continuiteit gewaarborgd is.

Graag komen wij bij u langs en bieden u een geheel vrijblijvend onderzoek aan. Samen met het wichelroede onderzoek naar bodeminvloeden, testen we ook op aanwezigheid van lek- en zwerfspanning, met behulp van een veldsterktemeter.

Op de aanschaf van een Broncorrector krijgt u een vol jaar garantie op resultaat. Aan het eind van het jaar kunt u gebruik maken van de terugkoopregeling waarbij u 70%(zeventig procent) van het aankoopbedrag terug ontvangt.

Broncorrector©

De Broncorrector© is een uniek natuurkundig instrument. De toepassing zorgt voor het ontstoren van huis en leefomgeving door te beschermen tegen verstorende invloeden vanuit de bodem.

Met een leefomgeving in balans, kunnen mensen ontladen. Stress van ongelijkmatige spanningen vanuit de bodem zal hiermee verleden tijd zijn.

 

Contact

Voor het stellen van een vraag of het plannen van een onderzoek kunt u het onderstaand contactformulier gebruiken.

Bron's Bodem Exploratie B.V.

Oude Arnhemseweg 285, 7361TV, Beekbergen

info@broncorrector.nl

055 - 5063556

06 - 46291883

Bron's Bodem Exploratie B.V.

Oude Arnhemseweg 285, 7361TV, Beekbergen

info@broncorrector.nl

055 - 5063556

06 - 46291883