Een goede gezondheid begint bij een leefomgeving in balans

Gezondheid van de mens

Bij (chronische) gezondheidsklachten is het altijd van belang te checken of er een medisch aanwijsbare oorzaak is.

Als de uitslagen van medische onderzoeken niet eenduidend zijn, zal er bekeken moeten worden welke invloed zorgt voor welk deel van de oorzaak.

Mensen zijn gebaat bij gelijkmatige spanning. Dit kan alleen bereikt worden als men voldoende kan ontladen. De leefomgeving is hierbij de belangrijkste plek met de slaapplaats in het bijzonder.

Verstorende bodeminvloeden zorgen voor onbalans en stress(zowel fysiek als mentaal). Het effect van bijvoorbeeld lichamelijke activiteiten, goede voeding en ontspannings oefeningen zal vele malen minder zijn als het lichaam in onbalans is door een verstoorde leefomgeving.

Wij bieden u een geheel vrijblijvend onderzoek aan. Samen met het wichelroede onderzoek naar bodeminvloeden, testen we ook op aanwezigheid van lek- en zwerfspanning, met behulp van een veldsterktemeter

Broncorrector©

De Broncorrector© is een uniek natuurkundig instrument. De toepassing zorgt voor het ontstoren van huis en leefomgeving door te beschermen tegen verstorende invloeden vanuit de bodem.

Met een leefomgeving in balans, kunnen mensen ontladen. Stress van ongelijkmatige spanningen vanuit de bodem zal hiermee verleden tijd zijn.

 

Contact

Voor het stellen van een vraag of het plannen van een onderzoek kunt u het onderstaand contactformulier gebruiken.

Bron's Bodem Exploratie B.V.

Oude Arnhemseweg 285, 7361TV, Beekbergen

info@broncorrector.nl

055 - 5063556

06 - 46291883

Bron's Bodem Exploratie B.V.

Oude Arnhemseweg 285, 7361TV, Beekbergen

info@broncorrector.nl

055 - 5063556

06 - 46291883